My Wondermilk Day

Hepinya finally berpeluang dapat visit cafe Wondermilk ni. TEngok kat instagram, banyak betul gambar2 yang menggiurkan. So before bersalin ni, plan nak spend time dgn kawan2 kat sana, tapi tak kesampaian lagi. So pegi je dulu dgn hubby and my Sofea Raisha.

Location kat Uptown Damansara. So memang tempat jem, nak parking pun a bit susah sikit. Tapi dah dapat pegi sana berbaloi la, going through all of that.

Tgh tunggu papa parking kete

Depan Wondermilk: Serabai sebab baru bangun tido

Creative Dining Table..Mak idea!

Sofea enjoying her Strawberry Dream cupcake: RM4.50/pcs

Minty Lime Chiller RM8.90 - Very strong mint and soda, terpaksa minta tambah gula.

Nyummy!

Sofea, Papa and Aglio Olio (RM14.90)

Orang sakit makan, Aglio Olio ni ada rasa pedas2 sikit.

Kids Fish & Chips (RM10)
Beefsteak Sandwich RM12.90

Cupcake Prices

Sofea yg snapkan gamba ni. Mama at 36 weeks.

Marbeles kopi. RM10

Budak tak reti dok diam kat belakang tu
Weekdays, so takde la ramai orang sgt.

Lola Cake (RM15-RM90)

Lola Cake RM70/box

The Cupcakes RM4.50/pcs

Ingatkan kopi tadi. No meja rupanya.

Prepack cupcakes: 36pcs RM70

One happy father

Lola Cake for aunty Leli

The Cuppawonder of wondermilk. Drink More Milk!
Overall, we are satisfied customer. Makanan kat sana, boleh la dengan harganya. Memang sedap pun, tapi ala2 makan kat starbucks, nothing heavy. Cewah, sebab tadak nasi kot yang aku kata tak heavy. Tapi serius yang aku makan kenyang tu.

Cafe ni memang lain dari yang lain. Rasanya owner pun malay. Staff semua Malay. Kalau 1st timer nak dine-in, kafe ni self service ye. So takde la yang datang amik order di meja tu. Menu dia pulak, memang takde gamba, so mmg kena ada high imagination masa nak order tu. Anyway, the food and the cakes is sedap!

XOXO,
Mama Ema yang gembira sebab kena bawak pi Wondermilk.

Popular Posts