Pages, Contacts, Travel

Monday, June 11, 2012

Cerita anak mama

Dah lama tak story pasal anak mama, Sofea Raisha. Puteri yang rupawan.

Hari ni, sofea raisha dah genap 2 tahun 5 bulan. Dah pandai jalan, of course, dah pandai emosi, dah pandai bergayut telefon, mengadu, berlakon, cakap belum lagi 100%. tapi bolehla..
Most of the time suka buat mama hangin, tapi pandai pulak ambil hati mama.. Sorila dear kalau mama garang sometime atau all the time.. Its learning process dear.. We have to bear each other .. Mama judt nak anak mama faham mama terlalu sayangkan sofea raisha to let you make mistakes in your life.

Love, love,
Mama

Happy 3rd Anniversary

Selamat ulangtahun ketiga, suamiku.. Walaupun dah banyak pertengkaran, ketidaksefahaman yang kita lalui dalam tahun kebelakangan ini.. Semoga semuanya memberikan kita lebih kekuatan untuk terus memahami dan menyayangi antara satu sama lain. Sesungguhnya ku cuba berikan yang terbaik untuk kita sekeluarga, tolong maafkan segala kekhilafan diri ini sepanjang bergelar isteri ...

Happy Anniversary Darlin!

Cerita dolu2

Salam bahagia semua..Ya ampun..dah berbulan tinggalkan blog. Not sure why, adakah ketiadaan waktu, pertukaran device, takde cerita best nak story, takdak mood..hape2 je la lagi kan. Hri ni took a day off lepas bercuti..boleh ek cuti lepas bercuti?apa je la..teringat pula kat blog yang dah lama tak jengah. Not sure apa yang akan jadi lepas. Just praying the best to my blog. Apa pun, sekarang dah masuk jun, means since feb dah 3 bulan no blogging at all.huhu.Mac, april, mei..banyak occassion dah berlaku. Maybe i can recap a bit what happen during the neglected months..Birthday papa, 3rd anniversary, my birthday..meriah! Baru perasan..facilities blogging dalam ipad ni tak berapa meriah la. sebab tu yg slow sikit berblog rasanya. Sebabnya tak boleh nak upload gambar guna apps blogger ni. Huhu..Hugs and kisses,Ema