Pages, Contacts, Travel

Tuesday, March 19, 2013

Fullhouse Anniversaries

Ceritanya ni, bukannya Fullhouse tu yang celebrate anniversaries. Tapi cerita kami yang celebrate anniversaries. Last experience celebrate birthday mama, 2-3 tahun lepas..tak ingat dah kat Fullhouse Sunway Pyramid. Pastu kali ni, papa lak cakap ada Fullhouse dekat2 dengan area ofis baru. Wah, makanya, Fullhouse experience kami kali ni di Jalan Yap Kwan Seng. Sempena 4th anniversaries dan juga sempena nak membuat tinjauan ofis baru papa di depan KLCC nun.

Mi Amor-Muka Happy celebrate Anniversaries ke?

Mama & Sofea dengan Vanilla Strawberry

Sofea yang snapkan gambar ni, reliable sungguh anak mama ni

Mama & Papa terkejut besar Sofea habiskan Carbonara ni

Toothies-Fruities Fish Mama

I Love You Sofea

Aksi OMG Sofea

Wild Mushroom Soup- One of Sofea Fave

Trademark Fullhouse dengan Kereta Mini depan Kafe
Kerjaan Sofea di Fullhouse

Lamb shank papa

Macam nak bawak balik je cermin ni

Benda ni la the main thing aku nak makan-Soft Shell Crab

Sea Coconut, boleh pulak Sofea kata laici..layan je la.
Makanan kat sini alhamdulillah, sedap. Kena la dengan harga dia. So special occasion boleh la sekali sekala. Haha. Tapi nak makan lunch set pun ada every weekday. Masalahnya jauh la pulak. Lepas ni, papa layan Fullhouse la ye every week. Nanti kalau mama rajin, kita join sekali ye Sofea. Anyway thank you so much papa layan mama dan Sofea. Happy 4th Anniversaries!

XOXO,
Mama at 37 Weeks.