Pages, Contacts, Travel

Sunday, March 3, 2013

Motthercare Putrajaya

Is located in Alamanda at the north wing side. Nearby carrefour.

Pagi2 ni terdetik lak nk menulis pasal branch mothercare kat alamanda ni. Weekend ni baru je buat sale. Bole la suam2 kuku..kalau pandai cari dpt la yg ok at 60%. Mostly 20-40%.

But the thing is bukan nak cakap pasal the sale. Dah 2, 3 kali dah pi situ. Dan terasa the same thing. Its about the sales assistance kat situ. Eksyen ye..semua muka ketat je..apahal?? R they judging people yg keluar masuk situ? Or r they proud to b working with the massive store? Bukan sorang..but i think all of them are the same. Kalau tanya je..mmg semua kecik!...mmg semua besar! Dgn muka ketatnya buat dek je ngan customer. Kalau nak expect muka2 manis tak yah le dlm tu. Ntahla apa masalah sebenar pekerja2 dlm tu.

For me its a shame to have such a nice store in alamanda dgn kelakuan sales/store assistance yg mcm tu. Come on la...cubala gembirakan customer dgn ikhlas hati at least muka tu mesra sikit agar kami pun ikhlas nk berbelanja kat situ..

Xoxo
Mama ema (with d preggy hormone)