Our Day Dream Wedding

Kerja kahwin bukan perkara yang mudah, banyak benda nak kena fikir, plan, dan macam2 lagi..Trust me, I had been through all this and that. Sekarang ni fokusnya untuk adik2 pulak. Perrghh fikir2 balik, happy sangat sebab dapat buat sendiri semua..bersama keluarga.

Persiapan kahwin, siapa yang taknak buat something yang akan menjadi unforgettable ones kan. Memang semuanya ada dalam kepala ni ligat je memikirkan sesuatu yang unik, cantik, menarik, simple, tak melebih-lebih, sesuai dengan bajet sendiri kan..

Ok, cerita pasal persiapan kahwin ni..Alhamdulillah, my mother turun kepada my sister, memang berbakat untuk buat flower arrangement, pelamin arrangement, gubahan hantaran, dan perkara2 yang berkaitan itulah..Alhamdulillah, walaupun banyaknya tanggungjawab masa perkahwinan ku tempohari, kami berjaya siapkan sendiri pelamin anganku..;)

So bertitik tolak itulah, ramai yang berminat nak membuat tempahan dengan my dear sister Rahmah. Walaupun sibuk dengan kerja2 tour, Insyaallah masih lagi sempat menyiapkan gubahan hantaran dan sebagainya untuk kawan2 dan rakan2 yang berminat.

Seterusnya antara sentuhan kami sekeluarga:

Barisan hantaran belah Pengantin permepuan..serba pink!

Barisan hantaran di dalam bilik pengantin yang juga pink!

Pelamin from Our Day Dream Wedding

Pelamin from Our Day Dream Wedding

Gubahan Coklat


Special memory lane from Our Day Dream Wedding

Gubahan Stokin dan Wallet

Gubahan Jam Tangan

Gubahan Coklat

Gubahan Sireh Junjung..English Style

Gubahan Buah-Buahan

Gubahan Hantaran Al-Quran

Gubahan Kemeja Batik

Lagi Gubahan Pertunangan

Gubahan Coklat

Gubahan Sepasang Persalinan

Gubahan gula-gula

Gubahan Sireh Junjung

Gubahan Kain Pelikat

Kami juga menerima tempahan cupcakes..

The Green Apple

Pelamin Mini Garden Concept

Pelamin Mini Garden Concept

Gubahan Telekung

Gubahan Sireh Junjung

Gubahan Susu

Gubahan Coklat

Gubahan Buah-buahan

Gubahan Sempena Pertunangan
Door Gift Hasil Buatan Mak Siti

Gubahan Coklat

Gubahan Wangian

Gubahan Kasut

Gubahan Kek - Kami turut Menerima Tempahan Kek

Gubahan Al-Quran
Gubahan Persalinan Baju Lelaki

Gubahan Sejadah dan Kain Pelikat

Barisan Hantaran Perkahwinan Sebelah Perempuan
Kad Kahwin from allaboutweds.blogspot.com
Link pasal hantaran pertunangan: Hari Pertunangan
Link pasal kad kahwin: Kad Kahwin

Popular Posts