Recent Weekend

Last weekend, me and husband spend full time at home. Lega dapat stay kat rumah dan dapat 'manja2kan' rumah sendiri. Wahhhh!

Dah nak sampai weekend satu lagi baru nak update. Memang agak bz sikit, since new project at work coming in. Ok enough said about that. Cerita about last weekend, memang hati sangat berbunga dapat spend quality time at home dengan yang tersayang.

Misi weekend hari tu:
1. Vacuum dan mop lantai
2. Cuci baju
3. Gardening - Susun balik pasu yang tak terbiar since pindah, dan mesin rumput (credit to Mr.Bangla yang hari2 datang ketuk umah).

Alhamdulillah, semua dah TERCAPAI plus extra chores lagi yang terlaksana:

4. Arrangement/Deco Rumah sikit (tak kisahlah kat mana)
5. Jahit baju yang terkeluar benang - kerja remeh tapi dah lama tertangguh..yess, dah setel.
6. Cuci kereta - of course kerja papa Sofea

Thank you dear hubby, kerana bekerjasama merealisasikan misi hujung minggu yang lepas. Thanks juga pada si kecil, Sofea Raisha kerana memberikan kerjasama sepenuhnya semasa papa dan mama mengemas.

Sorry no picca for this entry, sebab sibuk sangat mengemas sampai tak sempat nak capai kamera.

XOXO
Mama Sofea Raisha

Popular Posts