Pages, Contacts, Travel

Wednesday, May 13, 2009

Kad Kahwin


HOLA!


Nak cerita pasal kad kahwin, sekarang ni ala-ala hot kan kad perkahwinan dari Indonesia. Selain dari kos printing yang murah, design dia sangat cantik. bukannya nak membanggakan hasil dari luar, tetapi we look for the most effective thing and value for our money rite? yang penting self-satisfaction..wah-ha..
Kat Malaysia pun boleh dapat juga the same design, but the different thing is the price la..nothing can beat the printing cost charged in Indonesia.


Ari tu during my wedding, my brother whom currently studying in Jakarta, offer la nak tolong tempahkan kad. Luckily, he found one macam apa yg dear sister dia ni nak...sebabkan tema wedding i so pink that day. He managed to find something simple and sweet for me.



This is da wedding card of mine. really satisfied and happy with the design. recommended la sapa2 yg nak tempah kat sana. Tapi make sure buat awal...supaya dapat dihantar ke Malaysia pada waktu yang dikehendaki.

Bagi yang berminat atau teringin nak kad perkahwinan yang ditempah di Jakarta.
No problemo, I recommend u this web:
www.allaboutweds.blogspot.com