Pages, Contacts, Travel

Thursday, October 14, 2010

Kenduri Lela and Zamri

Berkesempatan bergambar dengan pasangan pengantin
Tahniah diucapkan buat Laila dan Suami kerana telah selamat melangsungkan pernikahan pada 09.10.10, dan persandingan 10.10.10. Lega kan dah selamat dah Lela..

Anyway entry ini khas buat sweet Lela..and her sweet wedding..I knew it dari air muka pengantin, memang penat gile..menyiapkan persiapan perkahwinan yang superb. Good job done, sis! Memang semuanya purrrfect and sweet...
Anyway just a story to be shared, how am I and Lela are related..?Actually Lela adalah adik kepada my best fren KC, tapi tak tahu lah kat mana kesilapan teknikalnya, takdek pulak la pic aku ngan KC...where r u dear..?nampak sangat ko tak mendampingi aku sepanjang aku berada di sana, wahai temanku. Biasalah, wedding kan..semua orang sangat lah bz...termasuklah kawan baik aku sorang ni..
Tapi takpelah, nanti kita picca lagi ek kc..
Sofea
Tempahan pelamin, bilik tidur, meja makan beradap semuanya ditempah di sebuah butik pengantin di Kuantan. Sorilah tak sempat nak interview pengantin lebih2...siapa dia punya wedding planner. Kalau lela baca entry ni jangan lupa komen the wedding planner k.. Overall, good job are done. Dari pelamin, event planning..ok. Perasan tak, pelamin ni menggunakan 100% fresh flowers..cantek kan..?
Model pelamin
One of the thing yang aku paling suka pasal wedding ni is the cake...Lela, your wedding cake sangat2 yummy ok..Nak makan banyak hari tu, berebut dengan sofea la pulak..So tepaksa makan dengan cepatnya dan sedikitnya. Sweet sangat color cupcakes dan cakes kat bawah tu. For readers info, kek tersebut adalah dibuat oleh pengantin sendiri ok. and additional info, pengantin ni turut menerima tempahan kek, cupcakes dan macam2 lagilah...tapi rasanya sekarang blog tersebut bercuti sebentar..sebab pengantin nak bersanding dan berhoneymoon dulu..http://laylacupcakes.blogspot.com.

Kek yang simple tapi super sedap
Lagi satu, my sister and I share the same view that this is the sweetest spot we found. And I just knew ni mesti hasil kerja Lela...wow...u r so rajin and super kreatif sis. Really loves the wall, mirror...and the petals idea too...
A corner dalam bilik pengantin
Thank you card Layla dan Zamri
Anyway, thank you so much ye Lela sekeluarga kerana sudi menjemput kami dan for the lovely food and gift.
Kak ema harap Lela puas hati dengan hasil kerja, penat lelah sendiri bertungkus lumus menyiapkan Wedding Of The Year, Lela....Tahniah & Semoga Berbahagia Hingga Ke Akhir Hayat...

XOXO

Kak Ema & Family