Sofea Admitted Again!


Sekali lagi, Sofea warded at the KPJ because of the same symptom again as before..
tapi kali ni, sebab Little Sofea dah makin bijak makanya kena extra care sikit la menjaganya kat wad.

Kali ni, she was admitted under Dr Asmunni. I think he is very gentlemen dr, and very nice when handling baby. This time Sofea tak terus kena antibiotik, dripped, dan fisio session pun sekali sehari je. I think he is little bit more concern tu my baby condition than the previous paed. And also, he is seem more interested with his work..

Ok enough about the paed, now about my sofea. She was admitted for 5 days. Lama tu kan..makanya, mamanya pun tepaksa la bercuti buat sekian hari, cuma pendek sikit, tribute to nenek..kerana sudi menjaga Sofea sebelah siangnya. Alhamdulillah, sekarang Sofea si genit..makin2 genitlah bermain2...dan ke'notti'annya makin2 lah menyerlah sekarang ni.

Tapi semasa admission, sedih sangat tengok keadaan Sofea, asyik muntah dan tiada selera nak makan pun. mama pun takde mood gak sebab tgk little sofea sakit..huhu..

anyway, thanks to all frens yang sudi melawat dan share the concern with me..Really appreciated your visits.
Sebab mama Sofea takdek mood, makanya hari terakhir barulah ada mood sikit nak gamba2..


Sofea dengan kawan baru, Cik Minnie..Thanks Aunty Lin sebab bawak kawan untuk Sofea

Sofea main kejar2 dengan Cik Minnie

Sofea dapat balloon..yeay! Hepi sgt dia..

Yummy!..Sofea itu belon la, bukan ice-cream..

Popular Posts