Pages, Contacts, Travel

Monday, October 25, 2010

Berita Harian Online | Pembangkang sanggup ke UK, AS hasut pelajar

Berita Harian Online | Pembangkang sanggup ke UK, AS hasut pelajar
Saudara Mohd Rizal Abd Rahman - Wakil Kelab UMNO Luar Negara


Perhimpunan Agung UMNO ke-64 baru sahaja berakhir Ahad yang lepas. Sememangnya dah lama tak mengikuti PAU ni, tapi tahun ni nyata membawa impak yang berbeza terhadap diri dan keluarga. Gambar saudara kat atas tu adalah adikku yang sedang study di Jakarta. Tak sangka pulak tahun ini, dia berkesempatan untuk menampilkan diri sebagai Wakil Kelab UMNO Luar Negara memberikan hujahannya sendiri, dibantu oleh beberapa ahli UMNO yang lain. Memang pengalaman yang sangat istimewa kerana bukannya senang nak memberikan ucapan semasa Perhimpunan tersebut, unless u are a well verse person in this political world. Apa pun tahniah diucapkan buat Rizal, sebab manage memberikan masa untuk Persidangan tersebut walaupun sibuk dengan study di Jakarta. Apa pun, my personal wish is that u keep on concentrating in the core world you are dealing with right now...Cheers Bro!

XOXO,
Kakak saudara Rizal.