Strawberry Park

Rasa macam kat Cameron la pulak, sebab pegi strawberry park kat Genting ni. Wah, best rupanya kat dalam ni. Macam2 ada, nak petik strawberry, nak makan strawberry, milkshake strawberry, ice cream, souvenir, sayur, cendawan, coklat. Macam2. So sape yang tak pernah singgah, sila la singgah ye.

Mini fountain strawberry



Aummm..makan strawberry

Buah, jem, jus semua dari strawberry

Ladang strawberry
Comel kan meja ni, nak satu..

Besarnya berry ni mama

OK, dapat gak strawberry paling besar kat sofea
Tapi, serius berries ni tak bole nak lawan ngan yang kami makan kat Bandung tu. Tak tahu la napa berries kat sana tu manis gile..dan yang kat sini masham...

We really enjoy our day together-gether.

Cheers,

Mama Sofea

Popular Posts