Happy Birthday Mak!

Mak, kami semua sayangkan mak dan sentiasa berdoa agar keluarga kita sentiasa dirahmati Allah SWT. Semoga Allah SWT sentiasa memberikan kita kasih sayang yang melimpah ruah untuk dicurahkan antara satu sama lain.

Happy Birthday Nenek, sorila surprise kejutkan nenek dari tido

Dah boring makan kek, tukar Big Apple Donut lak
Last weekend, adhoc punya planning chemi ajak balik Kulim. Dia tahu sayang dia dah kerinduan dengan family kat Kulim nun. Happy sangat sebab dapat jumpa semua (except you Rizal).

Kebetulan Rahmah pindah rumah, so boleh la tolong2 sikit dia mengemas umah dan prepare buat Solat Hajat kat rumah baru. Alhamdulillah mission accomplish. Siap dapat celebrate birthday mak. Walaupun semuanya simple2 jek. Yang penting kami semua ingat, kan mak... ;)

Lagi satu yang buatkan chemi and Sofea double happy sebab dapat makan durian sepuasnya...ammm..
Sampai luka kaki anak mama ni, terjelepuk atas durian.

tgk tu, tgh enjoy makan durian

Cian kaki anak mama

Lepas durian, mandi time!
Tu lah aktiviti si Sofea sepanjang stay kat umah nenek dia. Harap Sofea enjoy jadi PA nenek jap ye!

Cheers,
Mama Ema

Popular Posts