Barbie ke Ruby?



Upon googling for BS images, I came across of these. Kalau barbie tu hidup pun dalam masa 10-20 tahun possibble kan jadi macam ni. From Barbie to Ruby. Iklan ni sudah mendatangkan marah kepada pihak Mattel dan pihak Body Shop telah diarahkan untuk menarik semula kempen tersebut. Ceritanya lebih kurang macam ni la:

"For those who missed it, Barbies manufacturer Mattel sent The Body Shop a cease and desist order after posters featuring Ruby - a self proclaimed Anti-Barbie spokesperson started appearing in American shop windows. This banned advertisement was also forbidden to be hung up in the Hong Kong Mass Transit Railway. The complaints included her “nude and nippless figure” being exposed to the public which offended people in the US and China."

So sejak2 tu Body shop pun dah serik kot nak paparkan dunia sebenar..so terusan la kita hidup di dalam alam maya dan penuh dengan temptations and sensations..




Perfecto kan semua iklan ni..

Cheers,
Ema

Popular Posts