Contest Anak Senyum By Mamalurveirfan

Sila Klik sini untuk join Contest

Thanks kepada Mama Irfan, yang sudi buat contest untuk mama2 yang serius tak penah jemu capture gamba anak. Kalau boleh 24 jam tu la nak snap pic anak kan, rekod everything yang dia buat. So, untuk maksud dan tujuan yang sama, I would like to share untuk mama2 yang lain senyuman Sofea Raisha yang dah berjaya mama Sofea snap. Tara!
Nama Anak: Sofea Raisha Mohd Shuhaimi
Umur Anak: 1 Tahun 6 Bulan
Nama Ibu: Rahimah Abd Rahman


Ok, oleh itu, mama Sofea ingin tag mama yang lain untuk join sekali contest ni: 
1. Mama Adam
2. Mama Ain & Aina
3. Mama Aisy dan Airyn

P/S: Thanks ye Mama Zara, sebab tag kami untuk contest ni.


Cheers,
Mama Sofea

Popular Posts