Oh..Morroccan Rose (())

Last weekend, so magnetically, I was attracted to enter The Body Shop...dah lama rasanya tak masuk Body Shop,. Intai2 perfume baru, cosmetic baru. Dulu zaman kat UTM dulu, memang loyal habis dengan Body Shop. Perfume MoonFlower tu is a must la. Memang addicted gile dgn perfume tu. Dah lupa lak bau dia. Tapi kalau la terbau balik, rasanya mau dapat flashback balik tuh apa yang dah berlaku 10 tahun lepas nun.. ;)
Moon Flower - Sweet je bau

Ok, back to the real story, nak story nya pasal this perfume yang I felt in love with. Not sure whether it is new or not in the shop (since dah lama tak masuk BS). Tapi bau dia sweet sangat. Sebab tak suka sangat kalau bau yang keras2 menusuk idung tu. Bila kasi chemi bau, dia pun cakap it was so me. Hmm.suka2.

Ni dia.. Morroccan Rose by The Body Shop

Perfume and Body Butter
Set of Morroccan Rose (RM100++)
Moroccan Rose Cosmetics
Wah, kalau tiba2 ada orang kasi a set of these tambah pulak dengan roses...sure syahdu gile. 7 hari 7 malam mimpi roses je...

Cheers,
Ema

Popular Posts