My 2012

Oh My 2012!

Banyak betul dugaan, suka-duka, nangis2, hepi2, marah2..tension2..semua mood ada. well that is life kalau takde asam garam, sweet sour tak meriah la hidup ini kan? So to recap what I have done particularly in 2012..

JAN
Highlight every January every year adalah Birthday Dear Sofea, Anty Rahmah, Anty Cidah, Uncle Jejan. Tema 2012 adalah Hello Kitty. Tahun ni, em..celebrate ke? tetap celebrate..cara celebrate je kot lain sikit ;)

Happy birthday dear Sofea, adik2 dan kawan2!

FEB
Busy2 at office sebab bulan ini ada Hari ICT (21 Feb).

MAC
Bulan Mac adalah birthday papa and of course ulangtahun perkahwinan kami berdua yang ke 3. Thank you Allah for blessing me and my family.

APR
Balik Pasir Mas celebrate birthday MIL (7Mei)

MEI
Of course bulan yang dinanti-nanti. Yeke? Its my birthday month. Meningkat lagi usia. Birthday kali ni, pun celebrate without mi familia. Sebab masa ni berkursus di INTURA selama seminggu.


Bulan ni juga agak special, sebab dapat reunited with BFF. KC balik mesia for 2 weeks, so dapat la berjimba2 bersama.

JUN
Vacation time. Kali ni kami ke Tioman bersama member2 ofis. Yeay, sangat hepi dapat swimming and diving di Tioman sana nun.
Tioman Island
JULAI
Ramadan datang lagi. Tahun 2012 full of blessing bila dapat tahu kami akan mendapat ahli keluarga baru. Thank you Allah for this wonderful blessing. Alhamdulillah dapat berpuasa penuh tahun 2012.

OGOS 
Aidilfitri menjengah. Kali pertama kami semua beraya di rumah mak dan abah di Karangan. Best sangat sebab luas, sejuk, dan tenang je rasa kat sana. Kali ni kami ambil peluang untuk bercuti sekali. Lokasi kami ke Krabi. Masyaallah kekuatan apakah yang engkau kurniakan tatkala diriku di dalam trimester pertama ini. Sangat penat tapi very satisfying dapat spend time dengan orang tersayang bersama.
Cuti2 di Krabi
Aidilfitri di rumah Karangan

SEPT
Meet new frens: Siusan.

OKT
Mama berkursus di Lexis, Port Dickson. 
Raya Haji yang penuh kontroversi. Wahaa.
Bulan ni juga mama dapat phone baru. Yeay!

NOV
Jalan2 ke Melaka dengan family papa.
Cuti2 di Melaka
 Istana Budaya: Teater Tun Siti Hasmah. 1st time tengok teater.
ajak mak & abah join sekali TTSH
Konvo uncle Jejan: Terbang ke Jakarta.
Tahniah uncle jejan


DIS
Aktiviti hujung tahun. Treasure Hunt Salak Tinggi ke Melaka, Family Day ICT KLN di Agrotek Hulu Langat, Rizal dapat his posting di Hospital Kangar.
Colorful Family Day 2012
Penutup 2012: Chicken Pox!
25/12/2012: Sofea officially got chicken pox
Harapan: Dapat menjalani kehidupan di tahun seterusnya dengan lebih meriah dan ceria!

XOXO,
Mama Sofea

Popular Posts