Pages, Contacts, Travel

Thursday, September 2, 2010

Farewell KC

Last 12 Ogos 2010, pulanglah my dear fren KC ke pangkuan husband yang dirindui dan telah ditinggalkan 2 minggu. Lama tuh sure tak lena la en. shazi kat aussie tuh.

Sori la kc, tak dapat nak spend time dgn hang, tapi alhamdulillah dapat jugak kita gathering kat KLIA, time hang sampai dan balik. Really miss u lot, sis!

ni adalah 1st time dear kc meet little sofea raisha. mcm2 kc belikan untuk sofea ni. thanks ye, aunty kc..lain kali jangan lupa beli lagi ye. hehe.

anyway dear, really miss u a lot..tapi nasib baik ada facebook, sms, handphone, etc..thanks to all the communication today, tak terasa sangat pun jarakya walaupun kita berjauhan....harapannya, sama2 lah kita tabah menempuhi asam garam kehidupan alam perkahwinan..every pain are going to be the best memories for us during our old days later on..so be strong and brave facing our new life ahead. I hope that we will always keep on learning, patient and have faith in no matter thing that we are going through.


aunty kc and sofea

mama and sofea raisha in the train

Sister aishah, Nadia, ayah su qayyum...wan dan aki kat blakang ngan sofea.

cheers,
ema XOXO