Pages, Contacts, Travel

Wednesday, September 1, 2010

Jalan2 shopping @ JJ Balakong

31 Ogos 2010, kami sekeluarga plus my mum spend our days @ JJ Balakong. Misi semalam adalah untuk mendapatkan baju papa chemi..yang sememangnya susahnya nak cari baju. Alhamdulillah dapatlah beberapa pasang from Nicole and Pierre Cardin. Lega!

Weekend ari tu pi Midvalley, bayangkanlah dari pukul 8.00 malam sampai 10.00 malam, memusing kat sana sehelai baju pun tak berkenan. Last2 Sofea gak le yang untung...bertambah lagi baju raya.

Pusing2 cari baju sampai papa Chemi dah migrain,...pening kepala, konpius nak marah dan sebagainya...saja nak menghiburkan hati...aku pun ambil la gambar si jejaka yang mcm baru lepas frust bercinta 20 tahun..

jangan marah ye papa..


semalam alhamdulillah, (selepas di warning berkali2), kejap je dah dapat buat decision nak baju yang mana satu..aku pun senang la pulak cari baju this time..main amik, try dan semua muat lak tu..baguihnya..
tu maksudnya ukur baju di badan sendiri...tapi frankly speaking, tak tahu nape, tahun ni cam takde mood sangat nak shopping baju raya..betul2 tak tahu kenapa la..
mood nya semua dah pegi untuk shopping baju sofea.

anyway time buka puasa semalam, terjumpa seorang baby girl, Puteri, 2 hari je beza dengan Sofea. Punya lah debab..mmmm..geram nak cubit..
Antara aksi2 dua orang baby girl yang beza cuma 2 hari ni & muka papa Chemi kegembiraan selepas berjaya mendapatkan baju raya 2010.