DIY ALMARI SOFEA

Projek kali ini adalah meng'hack' almari ikea untuk baju2 sofea. Before this kami guna aneboda chest drawer isi baju2 baby girl kami. So semua lipat2 masukkan dalam laci tu. Tapi simpanan baju macam ni banyak cons. Sebabnya banyak baju2 sofea yang kami miss untuk pakaikan sebab ada kat bahagian bawah. Yang ada kat bahagian atas tu la asyik ulang pakai.

So kali ni papa sofea suggest nak hang je baju2 sofea supaya kami tak miss lagi pakaikan baju2 yang ada. Lagi satu senang nak mix n match. So papa sofea buatkan double hanger dalam almari. Dapat la hang semua baju2 sofea kat dalam. Lagi satu sofea pun senang nak pilih dan ambil baju sendiri nanti.

Popular Posts