Pages, Contacts, Travel

Sunday, June 5, 2011

My Day @ FullHouse

Ok, events ni dah lama pun berlalu, tapi sebab sangat special the event, I really have to memorialize it here. Specialnya bukan apa, sebab it happened during my day, my birthday...22 Mei 2011. So basically during the date, here is some of the things that I did with my beloved husband & dotter.

Awal2 sampai picca dulu

Picca lagi, sofea mcm mem besaq tu

so vintage of me...

around fullhouse

syok sendiri dua beranak ni..

dragon fruit pearl smoothies..mmmg best

Sofea nampak mata je lagi tu..

Rasa sehebat rupa, trust me..

Trust me, I told u earlier...?

Sofea paling suka yang ni...mushroom soup

Auuuuum..kan dah kata saya suka ni..

Picca lagi



Happy Birthday, mama

Mama ada dog la..

lets Ferris Wheel

Muka tak puas hati.. ;(
 Akhirnya, berjaya gak update event ni.Huhu..
p/s: Dear husband tercinta, sori ye behind the story entry ni..huhu.Lain kali jangan buat lagi..anyway, terima kasih sangat sebab bawa mama datang sini. I really enjoyed it. Thanks & big hugs!

Cheers,
Mama @ 28th Years old.