Pages, Contacts, Travel

Tuesday, January 25, 2011

Selamat Hari Jadi!

Been so happy sebab di sebalik kesibukan yang melanda akhir2 ni, dapat juga merealisasikan small birthday party for my little girl. Sememangnya Sofea Raisha masih blur akan sambutan birthday, but I know she is really happy to see a family, frens, uncle, makcik gathering for her sake....haha. Anyway thank you all for making our day perfect!

Anyway small celebration supposedly schedule on 15 Jan...terpaksa reschedule to 22 Jan atas sebab2 yang tak dapat dielakkan...Al-Fatihah buat Tok Nek Sofea yang pulang ke rahmatullah pada 11 Jan yang lepas.

Anyway, by the way,thanks again for all yang sama2 datang to help us celebrate Sofea Raisha 1st Birthday.

The invitation...pls excuse the date.

Sofea Candy Buffet...tray yang kosong tu tempat letak Vitagen actually.

Sofea princess crown cake

Princess Fancy cookies
Theme of the day is princess in pink..Jadi kek dan fancy cookies adalah in princess mode for my sweetheart party..Kek dan cookies sangat yummylicious. Its a home made. Kek tu kat luar je pink...dalamannya adalah Choc Moist.. Sape yang berminat bolehlah survey2 sini >>> Cake 2U <<<<.

Macaroni

The Soup

Egg Sandwich...yummylicious!

Mama Sofea Cocktail Pudding


Birthday Girl yang sedang serius nak tiup lilin..

Small friends..

Sofea pride and joy...thanks all for the gift.

Yeah...its a wrap..dan kek adalah sedap.TQ.
At the end of the day, all of us sangatlah happy sebab everything is in place as expected...dah lama tak penat tapi happy macam ni. Insyaallah...ke depan2 kalau ada rezeki lagi boleh host lagi..