Pages, Contacts, Travel

Monday, January 31, 2011

Ikea Hackers


Adakah anda peminat barang2 IKEA? Jika ya..I think u should visit this site...
Ingatkan bab2 IT je ada hackers...rupanya barang Ikea pun ada hackers nya tersendiri.

Maybe ada yang tidak bersetuju dengan site ni, al sebabnya sebab memandai nak mengotter barang2 kan. But for me, I think its all about ones creativity...dan yang paling penting kita yang nak guna kan..so we have to customized them as we pleased...

Apapun, I kinda like this site..sebab diaorang ni sangat passionate akan barang2 Ikea dan kreatif sebab boleh fikir sejauh itu untuk customized barang2 yang diaorang dah beli dari Ikea.

Anyway guys...happy surfing...>>>> IKEA HACKERS <<<

XOXO,
mAMA sOFEA