Pages, Contacts, Travel

Thursday, January 20, 2011

Magika oh magika!

All I want to say is big fat congratulations to KRU studios to give us such a brilliant malaysian movie. Anyway please excuse me for being too far left behind reviewing and watching this movie...when u have a 1 year old baby to babysit, you can just forget cinema treat..

Actually hari ni, subscribe ABO from astro..matlamat utama sebab MAGIKA. Tak pasal2 subscribe ABO..anyway for me its really worth it..Little Sofea pun terpaku depan tv sampai habis citer Magika. Citer ni berunsurkan muzikal...so banyak nyanyi la...tapi I really enjoy...big thanks to KRU studios kerana berjaya menghiburkan kami sekeluarga yang pastinya..lagu2 semua best!

Ada yang komen pasa Diana Danielle lead as Ayu dalam movie ni..tapi what I can say she is cute...dan ok lah. Not bad. and Mawi as Badang pun not bad lah...tak sangka la en.Mawi ni pandai berlakon rupanya..sangat sesuai okay watak badang tu ngan dia...Yang lain2 tu yang saya suka nengok watak bawang merah dan bawang putih dilakonkan oleh sharifah aleya dan amani. Comel sangat.

So pada yang belum tengok tu...I relly rekomen this movie kalau u guys into cerita genre fairy tale, muzikal..
4 thumbs up (termasuk my toes..).

XOXO,
Mama Sofea