Steamboat

Unplanned Steamboat Nite. - Ni semua Shidah dan Kak Rahmah punya pasal..
cewah padhal...dah dekat sekilo habis ketam dan udang kat Restoran Nelayan Tasik Titiwangsa pada malam kejadian.

Pada malam Piala Bola Malaysia berlangsung...Kelantan VS Negori, kitaorang nak pi fetch my sister yang rombongannya singgah makan kat Restoran Nelayan tersebut...Akhirnya nak singgah jadi lah macam ni...

Papa tengah sedap makan ketam...gigit ketam dgn kuatnya sebab tak dapat tgk Piala Malaysia

Nyum..Nyum...Sofea malas nak layan..sebab mama tak bg udang yang dok mandi dalam tu..

Time to go home, bergambo dulu ye cik Sofea
Malam tu, kitaorang balik agak awal..sebab papa nak tgk BOLA.1st time kan Kelantan masuk final...ingatkan dah banyak kali masuk dah..kecoh la papa ni. Alhamdulillah...papa terjerit keriangan dan tidur dalam senyuman 10 malam lepas tu...sebab Kelantan dah menang Piala Malaysia 2010. Yahooooo!

XOXO,
Mama Sofea

Popular Posts