The Best Father Ever - Abah

Thank you abah for being the most wonderful dad to all of kami 6 beradik. Abah sangat2 la sporting..and very2 supportive to all of us. Apa2 benda yang kami nak buat..(kalau yg ok dan murni la ye) for sure we will get 100% support dari abah. Kadang2 tu mcm tak percaya betul ke abah setuju ni...kadang2 rasa macam tak mencabar la pulak..mengada sungguh kan..

Ingat lagi dulu masa darjah 6 minta abah nak outing dgn kawan2..ala bukan pi mana pun makan kfc pastu pi la ronda2 kat supermarket nola tu..minta kat mak confirm tak dapat..abah bole on lak..siap kasi duit belanja lagi..

Pastu bila dah habis study minta nak kawin pulak..ingatkan kena marah..dia ok je. Abah memang cool la as a father. 

Pastu ingat lagi masa kecik2 aku selalu tanya abah macam2 pasal pelbagai benda..dan yg magicnya abah ada satisfaction answer untuk semua soalan pulak tu.. abah mmg super dad!
Kami 6 beradik bertuah sgt dapat abah yang macam abah. Sesungguhnya abah kami semua sangat sayangkan abah dan hanya tuhan saja dapat membalas apa yg abah telah berikan pada kami semua..

Nota: Insyaallah, kami semua cuba untuk tidak mempersiakan kepercayaan abah kepada kami. Amin.

Love u abah,
Ema

Popular Posts