Pages, Contacts, Travel

Tuesday, December 11, 2012

Mama vs Upin & Ipin

Recently sofea sangat addicted dengan upin&ipin. For me..satu dua episod ok..tapi kalau dah asyik ulang banyak kali that is something not healthy..geram. kalau dah tgk upin dan ipin..wah..semuanya dibuat nya tak endah. Ada satu hari ni..mama cakap sofea ni asyik tgk upin&ipin je..kenal lg tak mama ni..dia senyum2..mestila mama. 

Salah kitaorang gak..recent trip to jakarta..kononnya takut sofea boring, papa pun download la cerita upin&ipin. Bukan satu ada 10 semuanya.. sebelum ni sofea cuma tgk dalam youtube..bila dah asyik loading tu dia pun boring dan buka benda lain. Kali ni lancar je kan sebab download..mmg tak lepas le.

Sekarang ni mama telah mengisytiharkan perang dengan upin&ipin dengan rasminya. Really have to do something with this!!

Xoxo,
Mama sofea
Tengok tu nak posing still dengan Upin & Ipin
Konvo uncle Jejan pun diumpan dengan Upin & Ipin
Nak main bowling pun still dengan kawan baik nya
Still bz..bz..
Buat-buat tido bila mama suruh senyum..sbb bz dgn best fren