Pages, Contacts, Travel

Friday, April 1, 2011

Sofea dan Inner Shine

"Add brightness to your day.."

Alhamdulillah, Sofea dah masuk 14 bulan 2 minggu hari ini, dan anak mama sorang ni membesar dengan aktifnya dan semakin gebu..huhu.

Sehingga sekarang ni, tak putus2 semua memuji akan kegebuan cik Sofea Raisha ni. Jeles mama dibuatnya. Maybe its also because of genetic (cewah..) dan juga tabiat pemakanan ibu semasa mengandung yang cenderung akan mempengaruhi fizikal anak. Tapi kekadang kalau perhatikan betul2 masyaAllah, putih dan gebunya Sofea ni memang lain lah dari kami berdua.

So fikir2 mungkin lah kot, semasa waktu mengandungkan Sofea, even before pun aku dah start minum pati prune inner shine. Tujuan utamanya sebab aku ni memang selalu sembelit...so bila dah peknen ni sembelitnya semakin menjadi2 lah. Alhamdulillah, lepas amik pati prun ni senang nak melabur..

Sofea Raisha
So mungkinlah jugakkan faktor2 ini yang menginnershinekan my baby Sofea Raisha sejak dalam kandungan. Memang dah sampai jadi habit, hari2 mesti pekena inner shine.

p/s: teringat 1 pek inner shine sebek je kat umah tak kena minum lagi..

XOXO,
Mama Sofea