Pages, Contacts, Travel

Wednesday, February 23, 2011

CONTEST NAMA BABY SAYA


Sofea Raisha Bt Mohd Shuhaimi
 
SOFEA RAISHA
SSuci
OOportunis
FFleksibel
EEmosional
AAmanah
RRamah
AAlim
IIkhlas
SSetia
HHarum
AAbadi

Sofea Raisha bermaksud pemimpin raja yang menawan. Idea asalnya saya dan suami bersetuju untuk membuat gabungan nama kami untuk diabadikan pada nama anak-anak kami. So, kami decide untuk buat gabungan aksara pertama nama kami berdua iaitu S-Shuhaimi dan R-Rahimah. Lahirlah monogram SR dalam kepala. Puas google cari yang bersesuaian dan mempunyai maksud mendalam akhirnya kami berjaya buat keputusan untuk mengabadikan nama Sofea Raisha buat cahaya mata sulung kami. Kami berharap agar anak kami kelak akan menjadi seorang pemimpin yang disegani, berakhlak mulia dan juga menawan hati. Insyaallah.

XOXO,
Mama Sofea Raisha


p/s: Kepada sesiapa yang berminat untuk menyertai contest ini jangan malu dan segan klik je banner contest kat atas or kat sini. Contest sehingga 1 Mac 2011, so nak join...buat entry terus..dah tak lama dah ni.