6th Putrajaya International Hot Air Balloon Fiesta

Pesta Belon Panas datang lagi ke Putrajaya. Pastinya kami sekeluarga pun sangat tidak mahu ketinggalan untuk menyaksikan pemandangan yang sangat menakjubkan yang belum tentu dapat dilihat oleh semua orang di depan mata.

Pengalaman kami tahun ini, alhamdulillah dapat saksikan semua belon, walaupun dalam keadaan kelam kabut sometimes. Selama 4 hari berlangsung, boleh dikatakan hari-hari kami tengok hot air balloon. Mamanye la yang paling excited. Dah macam fanatik pulak ni. Dapat tengok je pun dah kira puas hati. So every morning, semangat nak bangun awal pagi nak tengok hot air balloon. Balik kerja pun ajak mak, anak2, hubby nak tengok hot air balloon. Sangat puas hati bila dapat tengok terutamanya belon superbike yang super gigantic. Ni adalah gambar-gambar from public dalam internet.




Pictures Credit sources: Google.com

XOXO,
Ema



Ni gambar kami di 6th Putrajaya Hot Air Balloon.

Popular Posts