Pages, Contacts, Travel

Tuesday, September 17, 2013

Kad Kahwin Murah Printing Murah

Last month tolong adik carikan kad kahwin. Previously buat kat Jakarta. Tapi kali ni atas kekangan masa..google aeound..mr hubby jumpa tempat printing kat Jalan Pudu. Rupanya memang lubuk printing la kat sana. Macam2 kedai ada..nak printing apa semua ada.

Just kena pandai survey kedai mana satu yg ok. Tapi bole katakan semua kedai ok la..yg membezakan designer je la kot dengan harga. Tapi kat sini memang heaven kad la. Nak design apa..nak gambar apa..bentuk apa..semua boleh. Just ad $$$$ je.

Ok upon survey..nak share la kedai yg kami dah jengah2. Myonecard ada 1001 jenis kad. Sampai naik fening nak memilih.

Satu lagi kedai serisireh. Kedainya cute je..tapi kad di situ..mmg marbeles. Kena la dgn taste aku ni. Sticker 2 inci tu pun murah sikit kat sini 1000pcs rm150. Murah la kan.. ok kalau ada yg sdg survey2 tempat nak buat kad. Tak yah la pi jauh2 jakarta nun. Just spend the expenses for the xtravaganza kad made in malaysia.

Xoxo,
Mama still kat spital.