Pages, Contacts, Travel

Monday, July 1, 2013

Happy 60 days

Pejam celik..dah genap 2 bulan pun bergelar mama kepada 2 baby. Patut pun hari ni rasa macam baby Syafi macam cerdik sangat..dah pandai main. Bukan la main toys..tapi dah pandai kena agah..pandai sembang2..dan bukan main senyum2 lagi bila kena geletek. Dah 2 bulan rupanya.

Dah a few times juga mama bawak syafi ke mall. And yes everytime mama mmg nerves. Kalau nak pi kena plan nak beli apa grab themm cepat2 balik rumah. Kalu dak mama stress! Lagi2 kalau kakak yaya ikut sekali. Alhamdulillah syafi wonderful baby..tido memanjang tapi bila lapar no kompromi..time2 tu kena feed him. Kalu dak bergema la..

Sampai 60days alhamdulillah sekali lagi syafi still fed with breastmilk. Dan nenek also still manage to fed syafi susu mama via botol. Mama harap berterusan la macam ni ye..sampai mama kembali ke ofis.

Cerita mama back to work..wuahh..lagi 2 mggu je lagi. Huhu..kejapnya masa berlalu. Ada a few things lagi nak setelkan before balik bekerja esp. Preparation my brother wedding lepas raya nanti...wah cepatnya!
Caiyuk mama ema..harap dapat permudahkan dan dipermudahkan semua untuk kami insyaallah. Amin!
#ni dah tulis lama..baru sempat published.

Xoxo,
Mama ema at 60 days

Sofea Raisha dan Muhammad Syafi Raiqal