Pages, Contacts, Travel

Friday, August 27, 2010

What a day

Hari ni Selangor cuti dan begitu juga negeri2 sewaktu dengannya...Tapi yang tak bestnya, Wilayah Persekutuan tidak termasuk dengan negeri2 tersebut....Tak bestnya.

So tengahari tadi Chemi pun ngajak la ke KL, nak pi amik cheque yang dia menang dari Petronas..Takde la banyak sangat pun tapi boleh lah. Kata orang sikit2..lama2 jadi bukit lah...Tapi Ya Allah, dugaannya nak sampai ke sana, traffic jam teruk gile. Chemi dah tension, aircond keta lak buat hal...tapi demi hadiah..sanggup kitaorang lalui semua itu..cewah.

Dah la tempat nak redeem kat DayaBumi, tahulah betapa hotspotnya tempat tu tengah2 bandaraya Kuala Lumpur yang amat sesak pada tengahari Jumaat ini...takkan ku pergi lagi..melainkan kalau dapat hadiah dari Petronas lagi lah. Anyway, kitaorang tak hantar contest apa pun, cuma cabutan bertuah pemegang kad mesra.

Tadi sebab dah major traffic jam kitaorang pun melencong la pi Kilang Kacang kat Jinjang. Ok lah tempat tu, macam2 kerepek pun ada. So dah lepas lah kerepek raya tahun ni.

One more things to share...biarpun sikit, tapi menaikkan lagi semangat hubby ku untuk join more contest!


duit raya sofea..hehe!

Cheers, ema
XOXO