Pages, Contacts, Travel

Wednesday, November 20, 2013

Wedding Of The Year - Dr Rizal & Dr Izreen

Ini kira wedding of the year bagi family kami la ye untuk tahun 2013. Semuanya berlaku dalam tahun yang sama merisik, engagement, nikah, sanding, bertandang. Dari baby MSR dalam perut sampai keluarlah. Dah lama nak update, masa tak mengizinkan.

Majlis Merisik - 2 Februari 2013
Adikkku oh adikku. Ini merupakan majlis adik lelaki yang pertama dalam family. Walaupun dah ada 2 wedding dalam family tapi kali ni lain sikit la sebab everytime family kami yang kena ke rumah perempuan. So banyak juga le nak arrange, dari segi hantaran, masa, jemputan. Macam-macam. As I mentioned before family kami ni memang tak macam family lain. Unik in every way :)

With bakal Adik Ipar
Majlis Pertunangan- 25 Mei 2013
Majlis pertunangan ni berlangsung cun-cun je mama habis tempoh berpantang. Mama habis 22 Mei majlis 25 Mei. Selang beberapa hari je.

Alhamdulillah selesai dah. Majlis berlangsung di rumah bakal pengantin perempuan di Kajang.

The bakal pengantin


Hantaran dari pihak lelaki hasil kerja tangan adik kami Rahmah

Cun-cun je kakak pengantin habis pantang
Majlis Nikah - 16 Ogos 2013
Majlis akad nikah berlangsung di Masjid Bukit Aman. Berdekatan dengan office bapa mertua pengantin.

Hantaran dari family kami

Hantaran pengantin perempuan

Kami

Majlis Resepsi  - 18 Ogos 2013
Majlis berlangsung di PICC Putrajaya dengan meriahnya.

Sofea & Mira

Pengantin tak berapa baru

Sisters

Family kami


Majlis Resepsi -Bukit Aman - 25 Ogos 2013
Majlis berlangsung di Bukit Aman.Boleh tak masa ni..kalut-kalut nak ke majlis, tertinggal pulak phone kat rumah. So end up takdela gambar yang di snapkan melalui phone kesayanganku :(
Pengantin dengan adik ipar dan anak sedara
Majlis Bertandang - 28 September 2013
Majlis berlangsung di rumah abah dan mak di Karangan Kedah. Majlis buat di rumah..sebab nak realisasikan impian garden wedding depan tasik pengantin lelaki ;)


Pengantin bersama family dari Sabah

The familia


The pengantin



Clown pun ada

Cucur udang dan apam kukus stall
Makan beradap

Silat

Kami

Bersama anak-anak yatim

Persembahan Dikir Barat SM Teknik Kulim

Abah n Mak


Kompang

Silat Pengantin
Khemah tetamu

Moyang kami dari Sabah



Photobooth

Alhamdulillah selesai sudah penyatuan dua keluarga. Seriously lega sangat semua dah selesai. Kak Ema doakan semoga kalian sentiasa dirahmati Allah dan dikurniakan zuriat yang soleh dan solehah. Amin.

Yours Truly,
Kak Ema