Pages, Contacts, Travel

Thursday, August 1, 2013

Cukur Jambul, Akikah dan Berendoi

Alhamdulillah, dah selesai pun majlisnya. Sebenarnya, majlis sebenar adalah merangkumi beberapa sebab. Rumah baru abah, akikah dan cukur jambul Syafi, habis belajar dan kerja baru uncle Rizal, Abg Zahari nak buat Umrah. Patutnya ambil gambar 4 orang ni sekali kan. Tapi nak buat macam mana, dah namanya pun kenduri, memang bz sangat the whole day.

Happy sangat sebab majlis ni buat kat rumah mak di Kulim, ramai sangat kawan2 lama yang datang. Hepi sangat! Family papa pun datang juga memeriahkan majlis..so memang sangat meriah pun.

Planning majlis ni dah buat lama cuma confirmationnya dibuat seminggu sebelum majlis. Banyak juga la yang last minit..tapi syukur alhamdulillah sekali lagi semuanya dipermudahkan. Dari nak cari kambing akikah sampailah doorgift. Semuanya simple2 je. Doorgift disediakan untuk team marhaban. Candy Buffet untuk kanak-kanak dan juga mama papa abang kakak kanak-kanak yang enjoy makan sweeties.



Buaian Muhammad Syafi sentuhan aunty Rahmah


















Mini blueberry cupcakes also sentuhan aunty Rahmah



















Candy Buffet oleh aunty Rahmah














Bunga telur yang digantikan dengan bunga rampai


















Nampak tak Sofea yang sangat amazed dengan team marhaban














Aunty Rahmah the Event Planner


















Mama still dalam mode berpantang 30 Hari


















Kepala Muhammad Syafi Raiqal yang dah licin




















XOXO,
Mama Ema