Pages, Contacts, Travel

Wednesday, January 11, 2012

Tak Puas Hati!

Hari ni dah masuk hari kesebelas tahun 2012. Tak menyempat lagi update apa2 pun dalam blog sendiri. Actually ada macam2 idea nak dicorak-coretkan di sini. Tapi hmmm...tak sempat, tak daya, tak dak mood, dan mcm2 tak lagi.

Tak sure tahun 2012 still nak teruskan blog, tapi best juga ada some database yang boleh recall balik aktiviti apa yang dah dibuat sebelum2 ni.

Starting July last year mmg sangat super the very busy. Tahun ni tak sure apa lagi yang coming up! Yang pastinya projek mega baru je selesai, tinggal lagi finishing touch saje lagi.

Pastu dari last year kan, mcm2 device tambahan dah wujud dalam rumah, sekeliling untuk update blog sebenarnya. Tapi tak sure kenapa, lagi teknologi di hujung jariku ini, lagilah banyak alasan untuk berlengah nak corak coret dalam blog..kenapa ek..?

Apapun, Rahimah, Happy New Year 2012. Semoga tahun ini, kamu boleh lebih memaknakannya lagi akan kewujudan kamu dalam hidup suamimu, anakmu, keluargamu, sahabatmu, dan orang di sekeliling kamu.

I really wish I could!

Cheers,
Ema