Sweet Child Of Mine

Sofea @ I year 4 Months...dah ada pun 4 batang gigi. Lama mama ngan papa tunggu kemunculan gigi sayang tu. Akhirnya muncul jua. Alhamdulillah Sofea still BF, dan dia faham bahawa kehadiran giginya tu akan buat mama derita sikit...tapi she is very helpful.

Kalau time mood Sofea tengah ok, baik2...memang comel. Nak je stay ngan Sofea selama-lamanya camni. Tapi Sofea Raisha kian membesar, hari2 anak mama ni akan berubah...learning new words, new attitude dan macam2 lagi. Kadang-kadang memang buat mama dan papa pening nak handle...Tapi last sekali biarkan aje...Mama ngan Papa tak sakit hati, Sofea pun pandai pulak jadi good girl after that. At this very moment, anak mama suka sangat dengan cite Magika, Mickey Mouse Playhouse, Lagu Hot Dog, Senyum nampak gigi, dan Bubur Ayam McD. Sofea Raisha dah pandai dengar arahan mama dan papa...I Like...Mama harap Sofea akan jadi good girl sampai bila2...I Love you, dear.








Cheers,
Mama Ema

Popular Posts