Big Family Wisma Putra

Dah bertahun lamanya since last office anjurkan Family Day. Bukannya senang nak ber'family day' besar-besaran. Apapun tahniah diucapkan kepada semua para penganjur for making the day real and happening, walaupun masih terdapat ruangan yang perlu dipenuhi..huhu.

Semua nampaknya happy sebab dapat bersantai di sebalik kesibukan kerja yang kian melambak-lambak di pejabat sana nun. Taman Wetland Putrajaya menjadi saksi gathering besar-besaran. Tak lupa buat para sahabat yang terpaksa bertugas pada hari tersebut di office. Perjuangan korang semua time kami happy2 kat Taman Wetland ni sentiasa akan diingati...













Cheers,
Ema

Popular Posts