Pages, Contacts, Travel

Tuesday, May 24, 2011

Promo Barangan Avent

Dear Parents-to-be,

Blog Baby Ibu ada buat promo barangan Avent yang mana saya rasa murah dan juga barangan tersebut adalah sangat praktikal digunakan untuk baby.

Sofea pun guna starter set Avent tu, so, tak payah pening-pening nak cari botol yang sesuai untuk Sofea. Semua dah ada dalam tu, termasuk pacifier. Tapi Sofea tak guna pun..so simpan je la..



Kalau ada yang berminat boleh tengok kat sini..AVENT PROMO.

Cheers,

Ema