My MSR 19 MONTHS

Oh my MSR!

He is already 19 Months. Sekejapnya waktu berlalu. 5 bulan lagi dah masuk 2 tahun.

What mama is experiencing right now, hmm... u abuse me dear. Same goes to your sister. Hari2 ada je insiden that will hurt either me or your sister. Huhu. Adik oh adik.

Currently, adik is staying with his Ibu while mama and papa going to work. Alhamdulillah, everything went well. Ibu adik ok, adik and kakak pun sesuai stay dengan ibu. Semoga hubungan antara kami kekal erat sampai bila2.

Asthmatic symptom adik is still there. MSR memang budak yang super aktif. Memang takkan duduk at the same place for more than 2 minutes, except there are something that attracted him. Alhamdulillah, eversince discharge tempohari, belum lagi admitted. Tapi ada beberapa kali adik fall sick. Tapi itula, budak yang superaktif, memang never give up. Alhamdulillah.

Really attracted to fish..sori dear rumah mama no aquarium

So adik pi tgk fish in Aquaria

Aidil Adha

Having good time during Zara Birthday

Mcm Birthday boy la pulak

Dia syebek lepas dengar suara nenek dalam phone...adik oh adik

Sibuk nak tolak stroller

The next master chef

Mana2 pun boleh main

Kami

Adik with kakak sunglass

Sibuk kan..

Tak tau la awat tetiba pi hantuk2 kepala kat situ..adoyai anakku

Budak tak reti dok diam


Sibuk teasing kakak


busy bee


Adik and his beloved sister
Mama doakan anak-anak mama sentiasa sihat dan dilindungi olehNya, always and forever. Amin.

XOXO,
Ema

Popular Posts