Cameron Highlands Short Trip

Dah lama rasanya tak bershort trip ala vacation sejak2 baby MSR discharge from Hospital. Mama langsung out of family vacation mood eversince.

Of course sangat teruja bila sempat menyinggah kat tanah tinggi cameron ni. Menggelitis hati ini, bila kawan2 asyik update bercuti di san sini dengan anak2. Lagi-lagi bila upload gambar kat Boh Tea Valley tu. Wallawey! Terkesan gak.

Alhamdulillah, diberikan kesempatan menyinggah di tanah tinggi Cameron ni bersama Sofea n baby MSR. Inilah kali pertama MSR jejakkan kaki di Cameron, kakak Sofea rasanya dah kali kedua.

Tapi trip ini sangatlah pendek, kami singgah on the way balik ke rumah mak di Kulim.

Walaupun sekejap sangatlah happy dapat spend time dengan family. 

Baby MSR tak larat senyum sebab kawan tu tengah demam
Kakak Sofea Raisha at Boh Valley
I love u mak!
My MSR n MS

Tak banyak tempat singgah pun, sebab its a menyinggah. Tambah hujan, plus anak2 starting demam. Memang seronok la kan jalan2. Beli teh untuk kawan2, ke pasar malam berinchang beli sayur2 sikit then hit off the road again.

OTW balik husband stop by lavendar garden. Cantik sangat. Once again tak singgah sebab anak2 semua tidur. Maybe next time insyaallah, maybe to lavendar garden alone. Maybe! Tapi pasti nak masuk ke sana.

XOXO,
Ema

Popular Posts