Padan muka kena terminate!

Finally kami dengan sebulat suaranya bersetuju untuk terminate channel movie astro kami. SMV, MAX, HBO. Memang padan muka…dah la kami bayar extra dan mahal for the channel…but yet, what did we get…?same old movie, yang ntah hapa2 je…memang aku cukup hangin, tgk cite ntah pape je…ulang sampai lebam nak nengok…cite best layan la gaks kan..
You Dont Know Women
Anyway, yang menguatkan firasat kami lagi nak terminat sebab I am a truly loyal fanatic to channel ONE HD. Kalau dah tertido tu, siap boleh bangun balik freshen up nak layan cite min jeong…huhu! Harap2 lepas abis whole episode, ada lagi pulak cite lagi best!

p/s: Musim raya ni cuti lama kan sebab balik kampong…so jangan lupa pro-rate kan payment untuk astro anda. Pi tutup jap astro sementara korang tadak kat umah tu. Kurang sikit bayar. Kami dah buat dah..

Cheers,
Ema

Popular Posts