Ayam Penyet AP

Tanpa dirancang, sudden visit from close fren...teringat pulak nak makan Ayam Penyet. Lepas google carik2 jumpa gak branch kat area Puchong. (Puchong-Sebab ada keja kat sana).

Tapi yang agak confusenya, sebab nak cari no contact restaurant kat IOI tapi tak jumpa, jumpa pulak yang kat Bandar Puteri. Tapi bila sampai depan restaurant dah tambah lagi confuse, sebab dia tulis Ayam Penyet Best....hmmmm dah dekat jam 7, tapi restoran tu kosong. Lagi la confused, so kami decide pi terus ke IOI Mall Puchong.

Rupanya kat situ, mmg ada branch Ayam Penyet AP. Nasib baik kami sampai dah agak lewat sikit lepas waktu berbuka. so boleh la amik seat orang yang dah habih makan. Full okay.

Ayam Penyet, Lele Penyet, Gado2 = Mabeles!
Ice Lemon Tea, Bandung Cincau, Soda Gembira
Hmm..mmg puas hati makan, sebab semuanya fabulous mabeles. Sedap! Gado2 dia pun mabeles. Pasti kami akan kembali. Sambal penyet mmg fabulous!

Sebab contact restaurant kat IOI ni mmg takde dalam direktori, ni nombornya 03-8076 9097. Kalau ak iftar, suggested pi buat RSVP dulu supaya tak gigit jari pulak bila tiba waktu berbuka.

Cheers,
Ema


Popular Posts