Minggu ke-30

Masuk, minggu ni, mummy rasa macam selalu tak cukup tidur. walaupun dah lama berguling atas katil...hmm, rindunya nak tidur meniarap...dah bape bulan tak boleh buat mcm tu, maybe sebab tu kot lagi rasa tak puas tidur.

next week mummy kena pi buat blood test, then pi checkup kat klinik dan hospital. Harap2 this time around bila dah scan nampak la ye gender baby. Pls...pls..

susah mummy dan papa nak shopping, nenek pun dah blur nak beli pink or blue. sebab yang pink semua cute2...blue pun sama gak..


bagi mummy tak kisah, baby boy or girl, tapi kesian la kat baby nanti kalau boy kena pakai baju pink...hehehe.


So far, mummy dah buat preparation sikit2 beli baju baby, sleeping suit, diapers, lampin, bedak, losyen, etc.

Tinggal lagi mummy nak tambah baby cot, dan besen mandi. Dengar mcm auntie baby nak sponsor baby cot.hehe...uncle kat jakarta nak sponsor apa ye...hmmm.


Masuk minggu ni, papa dah start cuci baju2 baby. drawer tempat baju baby pun papa dah buatkan. rajinkan papa...mummy tolong pilih je kat IKEA nun.he.

Popular Posts