Post 2015

2 post je sepanjang 2015??
Punya la sibuk sepanjang tahun 2015. But busy means I am contented :)
Tak sempat2 nak jengah pun blog.
Recently keadaan dah agak tenang, dah start baca blog mama B and T.
So semangat balik nak berblog.

Sepanjang 2015, banyak betul onak ranjau berduri yang dilalui.
Sedih, terkilan, geram, happy, excited..macam2 feeling dah dilalui.

I think its like peak of me. Tapi kita kena selalu pandang ke depan.
Percaya setiap apa yang dilalui pasti ada hikmahnya dan perlu dipelajari untuk memperbaiki diri sendiri.

Tak sabar2 nak update my blog.
Macam2 cerita dah save.

Insyaallah, ku pohon diberikan waktu dan kekuatan untuk terus membuat nukilan di sini.



XOXO,
me ;)

Popular Posts