Cerita dolu2

Salam bahagia semua..Ya ampun..dah berbulan tinggalkan blog. Not sure why, adakah ketiadaan waktu, pertukaran device, takde cerita best nak story, takdak mood..hape2 je la lagi kan. Hri ni took a day off lepas bercuti..boleh ek cuti lepas bercuti?apa je la..teringat pula kat blog yang dah lama tak jengah. Not sure apa yang akan jadi lepas. Just praying the best to my blog. Apa pun, sekarang dah masuk jun, means since feb dah 3 bulan no blogging at all.huhu.Mac, april, mei..banyak occassion dah berlaku. Maybe i can recap a bit what happen during the neglected months..Birthday papa, 3rd anniversary, my birthday..meriah! Baru perasan..facilities blogging dalam ipad ni tak berapa meriah la. sebab tu yg slow sikit berblog rasanya. Sebabnya tak boleh nak upload gambar guna apps blogger ni. Huhu..Hugs and kisses,Ema

Popular Posts